Háromféle kézműves szappanhoz készült csomagolásterv.
A tulajdonos blogjának olvasgatásakor, a beszélgetéseink után, és az Angyalom Szappan mögött meghúzódó érték számomra a vintage stílust hozta elő.
1. a hagyomány, a régmúlt idők tisztelete; 2. a kreativitás; 3. a modern test-, és szépségápolás; 4. környezettudatosság; 5. egészség.

Ezzel a stílussal tudtam ennek a szappannak a csomagolását designban elképzelni.
A vintage stílus lényege, hogy a régi, vagy annak látszó dolgokat (ruha, kiegészítők, bútor, tárgyak,) bátran keverjük az újakkal.
A stílus attól különleges, hogy nosztalgikus, és számos jegyet viselhet magán. Az ide sorolható dolgokat nem lehet egy katalógusból lemásolni, jó adag kreativitás szükséges ahhoz, hogy az általunk elkészített, előállított termék egyedi, különleges, és hangulatos legyen.

Miután a stílusirányzatban megegyeztünk, elkésztettem a színpalettát. A színpaletta kiindulási alapja a meglévő logó színe volt. Ami adott még, az “újrapapír” lehetséges színe, ami a megrendelő kérése volt.

Ezt követte az akvatinta alapján a grafika megrajzolása. Ez a grafika került a szappanok dobozaira.

Eljött a várva várt nap, és a nyomdában a próbanyomatok elkészültek…

… majd másnap a kész dobozok is.
A szappanok elnevezése is nagyon beszédes és hangulatos.
Az első a FűszerCsók, ami egy csokoládés-fahéjas kecsketejszappan. A szappanok megjelenése és színe sokat segített az inspirálódásban. A második a Bájoló. Ez egy ylang-ylangos radírozó kecsketejszappan. A harmadik pedig a NapKristály, ami egy levendulás Himalaya-sószappan kecsketejjel.

A csomagolás 2 részből áll. A belső doboz két végén a logó kapott helyet, a külső doboz pedig a szappanok fajtájához igazodik színvilágában.

És a szappanok is a helyükre kerültek…

Látogasd meg az ANGYALOM SZAPPAN oldalát!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>