3 villámtipp kézműves vállalkozók számára

 • 1. Értékesíts a jelenleg is meglévő vásárlóidnak! A készítőknél gyakran előfordul egy nagy hiba. Éppen a már meglévő vásárlóknak felejtenek el szólni, ha valami újdonságot terveztek és készítettek. A meglévő ügyfelek szólnod kell! Gyűjtsd ki azon vásárlóid nevét és címét, akik már valaha vásároltak tőled korábban. Ezután értesítsd őket az új termékekről és tájékoztasd őket arról is, hogy legközelebb milyen vásárokban jelensz meg.

 • pumpkin
  (Kép: http://pixabay.com/)

 • 2. Figyeld rendszeresen a trendeket, még akkor is, ha azt mondod, hogy a te kézműves termékeid nem kifejezetten a trendekhez igazodnak. Tartsd észben a legfrissebb színtrendeket, mert ezek minden évben változnak.
 • fulbik
  (Kép: http://www.colourlovers.com/craft/trends/handmade)

 • 3. Kísérd figyelemmel az amatőrök által készített termékeket, és te ne készíts és ne árulj olyan termékeket! Van egy finom határvonal aközött, amit a te vásárlóid és a hobbikészítők akarnak. Mindig próbálkozz új ötletekkel. Nem vihetsz úgy egy kézműves vállalkozást, hogy mások ötleteit, mintáit másolod!
 • < christmas
  (Kép: http://pixabay.com/)

  A színpalettádat már te magad is el tudod készíteni. Ehhez itt találsz segítséget: SZÍNPALETTA KÉSZÍTÉSE KÉZMŰVESEKNEK – ONLINE TUDÁSANYAG

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>