Az elmúlt hétvégén nagy öröm ért. Liebster Award díjat kapott a REDBEEdesign blogja! Ez egy vándordíj, amiről én eddig nem is hallottam, nem igazán régóta írok blogot, éppen 1 éve, ami a blogírásban nem nagy idő.

liebster award

A díjat Nagy Krisztián festőművész bloggertől kaptam, aki festészeti technikákról, festészeti anyagokról és eszközökről írja a blogját. Ő maga is festőművész, a weboldalán sok hasznos tanulni való, letölthető e-book, és webshop vár a festőkre:
http://kinvaart.com/ Köszönöm Krisztián!

A Liebster Award díj Németországból indult, és aki kapja, annak válaszolnia kell a díjat adományozó kérdéseire, majd tovább adni 11 bloggernek a díjat.

Ez a díj egy pozitív visszajelzés a blogom olvasójától, örömködés, hogy másoknak hasznos dolgokról írok, és arra is nagyon jó, hogy egymás blogját népszerűsítsük tágabb körben is. És miután egy vándordíj, így tovább is kell adnom, de mielőtt ezt megtenném, válaszolok Krisztián kérdéseire.

 • 1. Mennyire veszed észre a blog írás közösségépítő szerepét, és ez mit jelent számodra?
 • Ritkán szólnak hozzá az írásaimhoz, nem egy tömegtéma az enyém, ezt tudom. Elég speciális a terület, viszont sok mindenkinek van rá szüksége. Ezért úgy gondolom, hogy mindig találnak olvasnivalót, vagy inspirációt a látogatók a kérdéseikre. A közösséget én még nem látom mögötte, inkább személyesen, egyedi igényekkel vagy kérdésekkel keresnek meg az olvasóim.

 • 2. Vannak-e a jelenlegi blog/ok mellett további blog ötleteid, témáid?
 • Egy új téma van, de jelenleg kevés időm lenne rá, így inkább most ez még csak kikapcsolódásként van jelen az életemben, és szupertitkos 🙂

 • 3. Mit jelent számodra a blog írás?
 • Frissen tart, rákényszerít arra, hogy figyeljek, olvassak, keresgéljek a világban és járjak nyitott szemmel. Ezek egyike sem áll távol tőlem, én így működöm, de a blogírással nem menekülsz ezektől. Folyamatosan figyelem a
  Facebook oldalunkon is a hozzászólásokat, hogy megtudjam, miben tudok segíteni az érdeklődőknek.

 • 4. Mit üzensz az olvasóknak?
 • Azt üzenem, hogy ha felmerül valamilyen kérdés bennük az olvasottak hatására, bátran kérdezzenek, még akkor is, ha még senki nem szólt hozzá! Vagy írják le, hogy nekik azzal kapcsolatban van-e tapasztalatuk, ha igen, milyen?

Én nekik adom tovább a díjat:

A kérdéseim pedig hozzátok:

 • 1. Mi volt az a momentum, ami miatt elkezdtél foglalkozni azzal, amiről a Te blogod is szól?
 • 2. Ha nem tudsz írni a blogodba éppen, hogyan inspirálódsz?
 • 3. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?
 • 4. Mit tartasz missziódnak az életedben?
 • Jó blogolást Nektek, és kíváncsian várom a válaszaitokat a blogotokon!

  És lapzártakor érkezett az üzenet, hogy egy másik 2 blogger is úgy gondolta, hogy ezt a vándordíjat nekem adja. Ő Krisztián Anikó, a KÖLYÖKZSÚR bloggere. Köszönöm Anikó, hogy olvasod a blogomat, az írásaimat! A vándordíj tovább adva. A másik blogger pedig Fürjes Orsolya az ARC Színtér bloggere. Köszönöm Orsi Neked is ezt a díjat! Remélem, hogy továbbra is olvasod az írásaimat, és segítségedre lehetek.
  Szeretettel ajánlom a fenti blogokat olvasásra, nézegetésre.

 1. Andi says:

  Nagy gratuláció a díjhoz és köszönöm szépen, hogy az ANGYALOM-ra gondoltál <3 Nagyon sokat jelent nekem és nagyon jókor érkezett! 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>