Két napja költözöm az új kis stúdiómba. Pakolok, cipekedem, selejtezek. Kezd összeállni a kép, vagyis a hely.

Eddig is volt helyem, csak igazából mindenhol voltam a házban, és már kezdtem ezt az állapotot unni. Soha nem találtam semmit, ezért ha valamire szükségem volt (papír, tollak, schnitzer, stb.) inkább újat vettem, holott tudtam, hogy van…  Ismerős Neked is a helyzet?

Aki alkot, az szereti az “alkotói rendet”, ami mások számára káosznak tűnik, egy átláthatatlan rendetlenségnek. Ez az asztalom, ahol dolgozom, és ilyen rend nem biztos, hogy lesz még 🙂 ezért megmutatom.

Eklektikus a látvány a stúdiómban, de van hely a számítógépeknek, van egy nagy asztalom a tervek, vázlatok elkészítéséhez is. Szóval mindenhez van hely, ami egy webdesigner stúdiójában megtörténik.

A többi részen még van pakolgatni való. Arról majd esetleg egy másik alkalommal…

Itt nálam kérhetsz logótervezést, amihez először kitöltesz egy ingyenes briefet. A brief és a konzultáció alapján elkészítem a skicceket és a színpalettát. A skiccek alapján készítek 3 logókoncepciót, amit aztán megmutatok Neked. Ebből választasz majd ki egyet. Itt nálam akár személyesen is tudunk beszélgetni erről, közben megiszunk egy kávét, vagy teát. Ha messze vagyunk egymástól, például Te Dániában vagy Domaszéken vagy… akkor skypon tudunk beszélgetni (tea, kávé nincs 🙁 ). Süti sincs mindig, sajnálom 🙂

Ha teljes arculatra vágysz, vagy ráncfelvarrásra, akkor a menet hasonló lesz, csak több részletből áll össze a tervezési folyamat, így értelemszerűen tovább is tart az egész folyamat. A munka ideje alatt többször beszélünk majd.

Ha webdesignra van szükséged, akkor is egy brieffel indítunk, és egy konzultációval. Eldöntöd, hogy wordpress motorra készült weboldal megfelel-e Neked, vagy valami teljesen egyedit szeretnél. Ha ez a második az elképzelésed, vagyis teljesen egyedi weboldalban gondolkodsz, akkor a munkába bevonok egy fejlesztőt is.

Most a webdesignról írtam, de ha valami olyan elképzelésed van, amit nem is igazán tudod, hogy kezdj el, írj nekem, vagy hívj fel, hátha tudok segíteni!

Így dolgozom én. Most megyek is, mert ezer a dolog. Jó munkát Neked is!

  1. Angyalom Szappan says:

    Igazán hangulatos lett, gratulálok! 🙂
    Funkcionálisan tökéletesnek tűnik, a színek és a kanapé pedig egyenesen inspiráló.
    Ha közelebb lennék a stúdióhoz, biztosan sok és eredményes megbeszélést tartanánk 😉

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>