Tényleg. Szóval a Jameson Irish Whiskey Distillery kóstolója vagyok.

Meg tudom különböztetni egymástól a skót és az ír whiskeyt. Ez nagyon jól fog jönni egyszer, ha például ezen múlik az életem 🙂

A karácsonyi evések, ivások után, a nagy családi beszélgetésektől pihegve arra gondoltam, hogy lassan búcsúztatjuk a 2013-as óévet, hát megnézem, hogy a whiskeyn kívül mi van még a Jamisonnál, és mit készítenek a Jameson Whiskey felhasználásával?

Ez itt a 233 (!) éves brand lepárlója Dublinban, ahol a Jameson készül:

(www.pinterest.com)
A több mint két évszázados gyárban, ami még mindig a Jameson családi tulajdonában, családi vállalkozásban működik, fa hordókban érlelik az ír whiskeyt:

(www.pinterest.com/search/pins/?q=jameson%20whiskey&rs=ac&len=7)
Először viccesre akartam venni ezt a posztot, de aztán ahogy nézegettem a képeket rádöbbentem, immár sokadszor is, hogy egy brandből, és egy termékből mennyi mindent lehet kihozni. Ha Te is kézműves vagy, és a gasztronómia területén tevékenykedsz jól fog jönni neked ez az áttekintés.

Tehát van egy whiskey, amit 233 éve gyártanak ugyanazon a helyen, és töretlen minőségben:

(www.pinterest.com/pin/254734922645306662/)
Az ír kávé, talán a legismertebb, amit készítenek Jameson Whiskeyvel is, tűzforrón kell inni!

(www.pinterest.com/pin/165648092517807783/)

Készítenek a whiskeyvel lekvárt, sütit, és isteni étcsokoládét:

(www.pinterest.com)

Az uttolsó példám nem gasztro, viszont egy szuper jó ötlet. Egy gyömbéres, ír teás, Jameson Whiskeys kézműves szappant is készítenek:

(www.pinterest.com/pin/571886852652633835/)

Mondjuk ha a gasztronómiában mozogsz, és töröd a fejed a termékeiden, a szolgáltatásodon, Te milyen termékekkel tudnád még kiegészíteni a meglévő kínálatod?

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>