… mert 5 évig terveztem egyedi ruhákat, aztán 8 éven keresztül készítettem táskákat.
Ezek volta a “Táskák a hangulatodhoz!” Először textilből… Ezek a benkee táskák.
Az anyagokat magam festettem, nyomtam, mintáztam.
Így mint webdesigner szinte magától értetődő volt, hogy a művészek mellett a kézművesekre is odafigyelek. A vizuális és környezetkultúra elég tág, tudom, ennek kis szelete a kézművesek munkája, tevékenysége.

A textilek fontos szerepet töltöttek és töltenek a mai nap is az életemben, egyszerűen szeretem őket, gyűjteményem van belőlük. Részt vettem a WAMP-on, állítottam ki táskákat és sokan használják őket. Eleinte üzleteknek, aztán már csak megrendelésre.

Én is, mint sokan mások felfedeztem az újrahasznosítás örömét, izgalmasságát. Elkezdtem táskákat csinálni molinóból. Ezek a beerecycling táskák.

Szóval sok ismerősöm és barátom kerül ki a kézművesek táborából, és látom munkáikat, a munkafolyamatokat, a fejlődésüket. És látom a nehézségeiket és azt is, hogy mik azok az apróságnak tűnő arculati elemek, amik segítik őket munkájuk során. Könnyen végig tudom pörgetni az agyamban, hogy mi miért kell, mire kell figyelmet fordítani, meg tudjuk beszélni, fel tudok kérdéseket tenni, és értem is, mit kérdez a kézműves.
Ezért is esett a választásom éppen kézművesekre.

  1. Andi says:

    Csodaszépek a munkáid, és nagyon hiteles vagy!
    Szeretek Veled együtt gondolkodni.
    Imádom az érzést, amikor elküldöd a kész terveket, és látom magam előtt, amit addig csak ködösen sejtettem, inkább csak éreztem előtte 😀

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>