… mert 16 éves korom óta (amikor elkezdtem készülni erre a pályára) foglalkozom a művészetekkel. Tagja vagyok 2004 óta a KARTON Csoportnak és 2006 óta a StART Alkotócsoportnak. A KARTON-nal az iparművészetben kalandozunk, alkotunk, kiállítunk, míg a StART-tal a grafika néhány ágába tudok elmélyülni. A festészet is közel áll hozzám, leginkább az olajfestészet. Sok kiállításom volt már egyéni és csoportos. 5 évig vezettem egy galériát, ahol havonta megújuló kiállításokat rendeztem. Sok értékes kapcsolat született ezen évek alatt. Találkoztam festő-, és grafikusművészekkel, szobrászokkal, iparművészekkel. Sokat beszélgettünk, sokat meséltek.

Szeretek kísérletezni az anyagokkal, felületekkel.

… és az anyagokat itt most egészen tágan értelmezheted. Lehet textil, fa, textilfesték, akrill, papír, nemez, szóval bármi.
Néhány festményem…

… és grafikám…

Webdesignerként látva, a művészek nagy csoportja az a csoport, akik közel állnak gondolataikkal, problémáikkal, kérdéseikkel, gondolataikkal hozzám.
Nekik akarok segíteni, mert tudom azt, hogy az alkotás mellett kevés idejük jut arra, hogy kitalálják, végiggondolják, és aztán meg is valósítsák azt, hogy hogyan adják el a piacon magukat. Mert a művész is abból akar megélni, jól élni, amit a legjobban szeret, amihez ért. Nem hiszek abban, hogy művészként meg nem értettnek kell lenned. Most nem az a világ van. Örülök, ha művészként is teljes az életed, és a közönségedhez elér az üzeneted.

A közönséged elérheted a weboldaladon keresztül. Szinte napi kapcsolatban állhatsz velük, rajtad múlik, hogy mit adsz ki magadból. Használd a 21. század technikáit! Legyen művészként is arculatod!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>