Egy nagyon klassz plugint ajánlott valaki, amit használok is. Ez a “jatpack” és ma küldte el nekem az éves statisztikát, ami igazából nem a június 16-án történt megnyitástól számol, mert a plugint később tettem fel. Így a teljességhez hozzá tartozik, hogy 36 poszt jelent meg a múlt évben, ami 5 bejegyzést jelent havonta.

Ezek szerint az eddigi legerősebb nap a november 1-je volt, ezen a napon 224-en látogattak a “LOGÓ 3 LÉPÉSBEN” oldalra. Ez az a lehetőség amivel 2013. december 31-ig élhettél kedves olvasóm, de ígérem kitalálok valami újdonságot megint. Logótervezés van, 2013-ban ezek készültek: LOGÓ

Ez volt az 5 leglátogatottabb oldal 2013-ban, itt nem szólhatsz hozzá az oldalakhoz, de a posztoknál és a KAPCSOLAT oldalon nyugodtan mondd el a véleményed, vagy kérdezz!

A HÍRLEVELEK-re bármikor fel tudsz iratkozni ITT.
A hírlevelek 2 hetente hétfőn landolnak a megadott e-mail fiókodban. Ezekben olyan kreatív megoldásokkal segítem a művészeti és kézműves tevékenységed, amikkel saját magad veheted kézbe a vizuális megjelenésed. Egy videót mutatok is a feliratkozó oldalon, nézd meg!

És ami meglepett, de persze büszkeséggel is eltölt az az, hogy honnan jöttek a REDBEEdesign oldalára. Ezek szerint a legtöbben Magyarországról persze, de a két következő ország az USA és Dánia. Ami annak is köszönhető, hogy egy szuper webáruházat hoztunk össze a CRAFT CORNER tulajdonosával, aki magyar kézművesek, iparművészek termékeit árusítja itt.

 

A statisztika képei a wordpress.org/plugins/jetpack/ plugin segítségével jöttek létre.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>