Már a készítés folyamata is izgalmas, sűrű, időnként feszített tempójú volt. Hát még az a pillanat, amikor érkeznek a vélemények!

Kreatív Piros

Azt hiszem egy nagyon erős és színes csoport jött nekem segíteni a KREATÍV TUDÁSTÁR 1. részét. Itt is megköszönöm, hogy megnézték, kipróbálták és véleményüket megosztották velem. Van köztük tervező grafikus, kézműves szappanok készítője, gyűjthető textilbabák megálmodója, gasztronómiával foglalkozó, üvegtervező művész, ékszerkészítő és építészmérnök, aki mellesleg kézműves dobozkákat készít. Mindegyikük az alkotásaiból él, és abból, hogy képesek mindig újat, mást, jobbat kitalálni.

Kreatív Piros

 

A KREATÍV PIROS csomag olyan technikákat mutatok meg, amivel ha művész vagy kézműves vagy, egyedivé, emlékezetessé teheted alkotásaid tálalását. Ha esetleg még nem vagy eszközökkel és anyagokkal felkészülve egy ilyen projekt kivitelezésére, akkor erre az esetre jól fog jönni az összeállított KREATÍV-SZETT. Ebben mindent megtalálsz, amivel elkészítheted a csomagolásodat, vagy éppen az új feliratod, szórólapod. Na jó, azért rétegelt lemez, vagy snitzer nincs a csomagban, de ezeket kreativitásoddal kitalálod, hogyan helyettesítsd. A színes papírokat is meg kell hozzá venned, de ha kezedbe akad pár szép színű kidobásra ítélt papírdarab, vagy magazinlap, akkor azt inkább őrizd meg, és válogasd ki, amit fel tudsz majd használni.

Ez az anyag úgy készült, hogy egyfajta szemléletet is átadjak a technikákkal. Spórolj pénzt és időt, és nem kell mindig mindent készen megvenni, mert lehet, hogy a fantáziáddal, a kézügyességeddel, a szemeddel egy olyan kombinációt tudsz összehozni, hogy a területeden egyedit alkotsz.
Jó a fókuszcsoport, mert még a legapróbb helyesírási hibát is felfedezték, és észrevették, hogy az általam kb. harmincszor elolvasott, megnézett “KRETAÍV” szó, mégsem kreatív 🙂 ugye…
És jó, mert olyan meglátásaikat írták le, amiből új ötleteket adtak, és inspiráltak. A következő videósorozat témái és ötletei már megvannak, de annál már most látom, hogy még mi fog a csomagba kerülni, hogy még egyszerűbb legyen a témák feldolgozása.

Most már tényleg nincs sok hátra az indulásig, DVD-k készülnek. Nyomda dolgozik.

Az indulásól értesítést küldök mindenkinek, aki kéri.

KATTINTS IDE!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>