Már más is észrevette, hogy mindig táskákat csinálok… És akkor a Boldizsár Gizitől megkérdeztem, hogy nem gáz, hogy ezt én úgy szeretem csinálni? És a Gizi azt mondta, hogy “dehogy gáz, csináld!” neki elhittem, és elkezdtem…

Ahogy egyre több tervet megrajzoltam, összeállítottam az anyag-, és kelléklistákat, rájöttem, hogy még mennyi minden más is van azon túl, hogy elkészítem a táskáimat. Kezdett a fejemben egy nagy káosz lenni, és rájöttem, hogy képezni kell magamat a tervezésen túl is.

Rengetek rögöt kellett félrerúgnom, eltaposnom, vagy éppen átlépnem, de megérte, mert a szerzett tapasztalatokat más területeken is hasznosítani tudtam. Most pedig alkalom adódik arra, hogy ezt veled is megoszthatom.
2015. március 3-án Szegeden rendezzük meg Magyarország első olyan marketing napját, ami kifejezetten a kézműves vállalkozóknak szól. Csiszár Andival, az Angyalomszappan.hu és a Szappanmentor.hu tulajdonosával közösen vettük a fejünkbe, hogy kell egy ilyen nap, és még több is!

Az egész úgy indult, hogy 2013-ban meghívást kaptam a szegedi Somogyi Károly Könyvtárba, hogy rendezzek egy kiállítást. Ez nagy megtiszteltetés volt, és Andival kitaláltuk, hogy akkor legyen már ez egyben találkozó is a gazdagmamisokkal, Vida Ági csoportjával. Végül kikerekedett belőle egy olyan szuper előadói csapat és program, hogy ez a nap így lett teljes egész.
Lesz szó a jobb agyféltekés kreatív írásról, melynek módszerét Vidi Rita dolgozta ki. Itt lesz Szombati Orsolya, aki az ügyféltípusú online marketing szülőanyja. És elfogadta a meghívásunkat Vida Ági is, aki pedig a kézművesek termékpiramisáról fog beszélni nekünk. Lázas készülődésben vagyunk a szervezés, a jelentkezések miatt. És persze azért is, mert Csiszár Andi és én magam is beszélni fogunk egy-egy témáról. Andi arról osztja meg tapasztalatait, hogy hogyan készülj föl kézművesként egy vásárra. Mit vigyél magaddal, mire készülj, és hogyan, hogy ne legyen lutri az a nap.
Sok kézművessel kerülök kapcsolatba az arculattervezések kapcsán, így látom azt, hogy miben van szükségük a segítségemre. Ezen a napon beszélek arról, hogy milyen lehetőségek vannak az arculati megjelenésben akkor, amikor még csak indítod a kézműves vállalkozásod, és milyen megoldások lehetnek arra az esetre, mikor már dübörög a szekér.
Nézd meg a részletes programot és jelentkezz!
nezdmeg_gomb

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>