1 hete egy conra kaptam meghívást. A ToMA CON a Dél-Dunántúl legnagyobb rajongói találkozója, mely a régióban egyedülálló módon hozza össze a képregény, a fantasy, a sci-fi, manga/anime és a japán popkultúra rajongóit. Találkoztam Starwars szereplőkkel és a Hungarian Game of Thrones Cosplay Club tagjaival.

star1

con

Meghívást kaptam, hogy egy rajzverseny zsűritagjaként bíráljam a rajzokat. A mezőny nem volt túl erős, de az, hogy mennyien rajonganak az anime karakterfiguráiért vagy mennyien vágynak arra, hogy mangakák legyenek az elképesztő.

Ezen felbuzdulva aztán ma előszedtem a 10 évvel ezelőtti japán cuccaimat. Textiltervezéshez készítettem moodboardokat. Ezek ma is jól használhatók, így aztán a hónap inspirációs csomagjába ezek is bekerültek.

japan_cuccok2

japan_cuccok1

japan_babak

legyezo

Az államvizsgámon pedig az öltözéktervezéshez a kimonót vettem elő. Kimono magyarul: felvenni való dolog. Ezt a ruhadarabot írtam át.

kimono

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>