Hogyan ne!

Tanítványaimmal 1-2 éve a mimikri témát jártuk körbe. Az evolúció során kialakult egy alkalmazkodási forma, amit mimikrinek nevezünk. Ez az, mikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény, vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését. Ennek célja az önvédelem, a környezetbe való beolvadás.
Nagyon sok ötletet hoztak a diákok, a valóságban is elkészített mimikriket lefotózták:

(A bemutatott mimikrik és fotók Kulcsár Gréta munkái)

Ötletes és jól sikerült megoldások ezek. A mi célunk viszont az, hogy kitűnjünk a tömegből. Alkotóként, kézművesként szeretnéd azt, hogy ha meglátják a termékeidet akkor azt mondják rá, hogy ez olyan …-s (és itt áll a Te neved). Ez szuper érzés.

Az emberek néznek, a legtöbb ingert a szemünkön keresztül kapjuk. Szerencsére olyan kifinomult az emberi szem, hogy látunk is, nem csak nézünk. Ezt pedig vétek lenne nem kihasználni! Légy megtalálható, tűnj ki az arculatoddal a tömegből!
Ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, ha közvetlenül a saját alkotásaidat használod fel. Az arculati elemeidbe beledolgozod egy-egy munkád fotóját, készítesz belőle kollázst, hátteret, felületet. Ezeket az elkészített felületeket aztán a szórólapodban, a bilétádban, vagy a kézműves vásárban lévő standod fölött zászlófüzérként használod.
Emelkedj ki a tömegből, használd ki, hogy az emberek néznek és látnak!

Gőzerővel készül egy olyan csomag, aminek a segítségével Te magad is elkészítheted a saját felületeidet, háttereidet, csomagolásodat, vagy épp egy feliratot.

Egy DVD, amin 4 videó van, minden videón 1-1 technikát mutatok meg. A DVD-hez tartoznak kártyák is, eszköz-,és anyaglistával, és TIPPekkel, hogy mit mihez használhatsz föl.
Hamarosan indulunk, és hogy Te se maradj le, kérj egy értesítést, hogy megnézhesd, mi is ez. KATTINTS IDE!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>