2 évesek lettünk!

redbee-torta

Manapság a kézműves élet, a kézműves tevékenységek népszerűnek számítanak nemcsak itthon, hanem a világ számos pontján. Nem azért mert olyan könnyű felépíteni egy kézműves vállalkozást és meg s élni belőle, hanem talán azért, mert az alkotás, a szabadság egy fontos momentum a kézműves életében. Sokan terápiaként kezdenek valamilyen alkotásba, aztán ez vállalkozássá növi ki magát. Sok részletből áll össze egy igazi vállalkozás, egy olyan, amiből fenntartható és anyagi, illetve szakmai fejlődésre is képes a kézműves. És akkor a sok munkáról, a gyakorlásról, az anyagokról és a szükséges eszközök beszerzéséről még nem is beszéltünk, és ugye a kézművesek legfontosabb feladata az alkotás.
Már népszerű a másik oldal is, egyre többen jönnek utánunk, vagyis egyre többen próbálnak segíteni a kézműveseknek.

A REDBEEdesign éppen 2 éve kezdte ezt a küldetést, és munkát, azaz felvállalta, hogy a kézműveseknek és persze a művészeknek segít az arculatuk kialakításában, weboldaluk elkészítésében.
A vizuális művészetek és az iparművészet területén, a kézművesek világában eltöltött sok év tapasztalata van velem a kihívások, az arculattervezések során, és ez jó érzés.

Ajánlom figyelmedbe az ARCULATI KONZULTÁCIÓS CSOMAGOT is. Ez a segítség főleg a kezdő, vagy újrakezdő kézműveseknek hasznos, de aki már javában alkot, azoknak is tudok friss szemmel új ötleteket adni.
Kézműves arculati konzultációs csomag

Osho gondolatával kívánok neked kedves kézműves kitartást, egészséget, megújulni tudást, kíváncsiságot, sikereket:
„Ha meg akarsz oldani egy problémát, akkor fölé kell emelkedned. Ugyanarról a síkról lehetetlen megoldani. És amint egy magasabb síkra érkezel, az alacsonyabb síkon lévő problémák egyszerűen maguktól megszűnnek.”

  1. gaboka1986@gmail.com says:

    Jujj de jó 🙂 Úgy örülök ,hogy foglakozol kézművesekkel …..és mindenképpen szükségem lessz a konzultációdra ….(amint nyélbeütjük a párommal az esküvőt jelentkezem ,ami most lessz a hónap közepén) Addig is hasznos munkát 😉 <3 puszi -Gabriella

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>