Tevékenységed bemutathatod egy képeslappal is. Sőt még el is küldheted meglévő címlistádra! Sokkal megragadóbb, és egyedibb leszel, mintha e-mailt küldenél. Többe kerül persze, az e-mailnél, de nagyobb az esélye, hogy nem a kukában végzi egy szépen megtervezett képeslap.
Összegyűjtöttem néhány ötletet:

Lehet, hogy Te éppen kerámiákat készítesz. Gyűjtsd be a legjobb darabjaidat, és a fotóikkal küldd el a képeslapokat:

Ha ékszereket készítesz, vagy ruhákkal foglalkozol a próbababa jó modell lehet. A képeslapra rákerülhet a neved, és a weboldalad címe is!

… készíthetsz persze bármilyen dolgokat is, a képeslap, akkor is működik:

Ha szolgáltatásod van, akkor a helyszín és elérhetőség fontos, hogy a képeslapon legyen. Küldheted a lapit éppen a kampányodban is:

Ha fotós vagy, akkor jöhetnek a legszebb fotóid a képeslapra, névvel, weboldallal (én mondjuk egy telefonszámot is rádobnék…), és már küldheted is régi ügyfeleidnek, és akik már a weboldaladra feliratkoztak.

A komplett tevékenységed bemutathatod a képeslap elején, fotókkal, kész munkáiddal illusztrálva, hátulján pedig a címzéshez és a szöveges részhez szükséges helyek.

Ha a megvalósításhoz segítségre van szükséged, szólj bátran!
Küld egy ÜZENETET!

(Képek: pinterest.com)

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>